MOP VAN DE WEEKHeb ik iets verkeerd gezegd?

De Janssen's hadden geen kinderen en besloten een donor te zoeken om moeder Janssen te
bevruchten om zo een gezin te stichten. Op de dag dat de donor langs zou komen, moest
meneer Janssen op zijn werk zijn. Dus kuste hij zijn vrouw en zei:
"Ik ga er vandoor, die meneer zal hier zowel zijn."

Een half uur later kwam heel toevallig een deur-tot-deur babyfotograaf langs, en belde aan."Goedemorgen, mevrouw.
U kent mij niet, maar ik ben hier om....." "Oh, je hoeft niets uit te leggen hoor. Ik verwachtte je al," onderbrak mevrouw Janssen hem.
"Werkelijk?" vroeg de fotograaf. "Nou prima! Mijn specialiteit zijn baby's." "Dat hoopten mijn man en ik al.
Kom alsjeblieft binnen en ga zitten. Uhum, waar gaan we precies beginnen?" vroeg mevrouw Janssen blozend.

"Laat alles maar aan mij over, mevrouw. Meestal doe ik er eerst twee in de badkuip, een op de bank, en soms nog een paar op het bed.
Vaak is de de vloer in de huiskamer ook leuk. Dan heb je een groter oppervlak." "Badkuip, huiskamer vloer? Geen wonder dat het
niet werkte bij mij en Harry."

"Nou mevrouw, niemand kan het in een keer goed doen. Maar als we verschillende positie's proberen, en ik schiet van zes of zeven
verschillende hoeken, dan weet ik zeker dat u tevreden zal zijn over de resultaten."

"Ik hoop dat we dit snel achter de rug hebben," piepte mevrouw Janssen. "Mevrouw, in mijn soort werk, moet een man zijn tijd nemen.
Het kan makkelijk binnen vijf minuten, maar dan weet ik zeker dat u daar niet tevreden over zal zijn."
"Ik weet het wel zeker!"riep mevrouw Janssen uit.

De fotograaf opende zijn koffer en pakte zijn album met babyfoto's. "Deze is gemaakt op de bovenkant van een dubbeldekkerbus midden in Antwerpen.
"Mijn, God!" riep mevrouw Janssen uit, aan haar zakdoek plukkend. "En deze tweelingen zijn bijzonder goed gelukt, er rekening mee houdend dat de moeder nogal moeilijk deed."De fotograaf gaf haar de foto. "Moeilijk?" vroeg mevrouw Janssen. "Ja helaas wel. We moesten uiteindelijk naar het stadspark om het voor elkaar te krijgen. Overal om ons heen stonden mensen te dringen om het maar goed te kunnen zien."
"Te dringen?" vroeg mevrouw Janssen, haar ogen wijd open van verbazing.

"Ja...,"vertelde de fotograaf,"...en voor langer dan drie uur! Het mens bleef maar schreeuwen en commentaar geven. Ik kon me amper concentreren.
Toen begon het donker te worden en moest ik het snel afwerken. Toen er uiteindelijk eekhoorntjes aan mijn gereedschap gingen knabbelen,
moest ik alles wel weer snel terug stoppen."

Mevrouw Janssen leunde naar voren. "U bedoelt dat ze werkelijk aan uw, uhum, gereedschap knabbelden?" "Jazeker. Nou mevrouw, als u er klaar voor bent, zal ik de standaard opzetten, zodat we aan de slag kunnen." " Standaard? " Mevrouw Janssen keek nu ontzettend bezorgd. "Ja natuurlijk, ik heb de standaard nodig om mijn Canon op te laten rusten. Hij is veel te groot voor mij om vast te houden wil ik goed kunnen schieten. Mevrouw? Mevrouw? Goeie God, ze is flauwgevallen    zou ik iets verkeerd gezegd hebben?"


Bron en reactie's contact@hsvhoogeveen.nl